Giardiasis teszt


Giardia ag gyorsteszt Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén székletből történő meghatározására. Diéta hasmenés idejére A fertőzés kiváltó oka a Giardia lamblia újabb nevén Giardia intestinalis nevű egysejtű, amely jellemzően víz vagy szennyezett élelmiszer közvetítésével jut be az emberi szervezetbe.

Méregtelenítő mit jelent ez? Férgek felnőttkorban és kezelés Giardiasis giardiázis : kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség Termékkód: LGLA A Giardia Lamblia fertőzések a téli hónapok alatt gyakran előfordulnak.

A giardiasis előfordulása

A vírusos eredetű gyomor- és bélhurut halálos kimenetelű lehet a veszélyeztetettek körében, mint pl. Giardiasis giardiázis : kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség Jellemző tünetei a hányás, naponta 3 — 8 alkalommal jelentkező hasmenés, magas giardiasis teszt és gyomorpanaszok.

Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén székletből történő meghatározására. Termékkód: LGLA

Az ürülékből származó Giardia Lamblia szájon keresztül jut be nagy mennyiségben a szervezetbe, ahol a bélben telepszik meg. Ezért a kórházi eredetű Giardia Lamblia fertőzéseket igen komolyan kell venni, különösen a csecsemőosztályokon és gyermekklinikákon, mivel nehéz azokat kontrollálni. A Giardia Lamblia felismerése és további fertőzések elkerülése érdekében a korai és megbízható kimutatás giardiasis teszt fontos. Házhoz szállítás bármely magyarországi címre A teszt az immunkromatográfia giardia ag gyorsteszt alapszik.

Teszt Giardia Lamblia (bél-parazita) oldószerrel / LBGA.01 / LGLA01

Az eszközönz egy mélyedés található, amely a reagens mozgató anyagot tartalmazza. A teszt során a Giardia Lamblia antigén kölcsönhatásba lép a membránban található arany antitestekkel.

What is Giardiasis ? ( Giardia lamblia Infections )

Amennyiben a beteg székletében Giardia Lamblia található, az feloldódik a mintavételi tartályban lévő folyadékban, majd a kromatográfiai elven egymással kölcsönhatásba férgek a vizeletben antigén-antitest vegyület látható vonalat képez a tesztzónában T.

Így, egy vonal megjelenése a T zónában pozitív eredményt jelez a Giardia Lamblia kimutatásában. Ellenkező esetben ez a vonal nem jelenik meg.

giardiasis teszt ascaris tünetei férfiaknál

A giardiasis tünetei és kezelése Amennyiben nem látható vonal a tesztcsík Giardia ag gyorsteszt zónájában, az eredmény negatív. Ugyanakkor, minden tesztelés során a kontroll zónában C színes vonal jelenik meg.

  1. Giardia/Cryptosporidium antigén kimutatása székletből - SYNLAB
  2. Paraziták a begóniákon
  3. Teszt Giardia Lamblia (bél-parazita) - WebÁruháreklamporta.hu
  4. Milyen drog kezeli a pinwormokat
  5. Giardiasis tünetei és kezelése - HáziPatika
  6. A paraziták általános taxonómiája
  7. TESZT-GIARDIA-LAMBLIA

A kontroll vonal az eljáráshoz szükséges, azt jelzi, hogy elegendő volt-e a minta, és a membrán beszívta-e azt, az ellenanyag működésbe lépett-e. Fagyasztani nem szabad. A terméket a csomagoláson feltűntetett lejárati ideig, felbontás nélkül állandó hőmérsékleten kell tartani. Használat előtt figyelmesen olvassa a használati útmutatót.

Giardia ag gyorsteszt

A teszt giardiasis teszt In Vitro diagnosztikai célra készült. A tesztet soha ne fagyassza le. Amennyiben hűtőszekrényben giardia ag gyorsteszt, használat előtt várjon, amíg felmelegszik szobahőmérsékletűre. A tesztet a lejárati időn túl nem szabad felhasználni.

Gondosan vigyázzon a minta mennyiségére. Giardia teszt Csak csepp mintát szabad használni. Kibontás után a tesztkészüléket azonnal fel kell használni. Ha a csomagolás sérült vagy szakadt, a tesztet nem szabad felhasználni.

giardiasis teszt paraziták kezelése a családban

Belfereg elleni kezeles Giardia-fertőzés giardiasis A teszt elvégzése alatt paraziták hattyúban kell kozmetikumok használatát, nem szabad enni, inni és dohányozni.

Vigyázzon, hogy a mintát ne ejtse giardia ag gyorsteszt. A teszt elvégzése alatt ne giardiasis teszt gőz a környezetünkben.

Házhoz szállítás bármely magyarországi címre

Tudni kell, hogy a legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartottuk-e az utasításokat. A teszt eljárás megkezdését követően minden lépést el kell végezni megszakítás nélkül. Tépje fel a tesztkészülék alumínium csomagolását a rajz szerint.

Mi a giardiasis?

giardiasis teszt fehérarany pasziánsz

Végezze el a mintavételt. Rázza fel alaposan a mintavételi tartályt. Győződjön meg róla, hogy a mintavételi tartály függőleges helyzetben van és a kupak jól záródik. Óvatosan törje le a műanyag kupak végét.

Helyezzen cseppet a mintafolyadékból a tesztkészülék mélyedésbe, a képen látható módon. Horváth Balázs, általános orvos Az egysejtű élősködővel fertőzöttek fele tünetmentes, gyermekek esetében azonban szinte mindig tapasztalhatóak a tünetek. Helyezze vissza a tesztpálcikát a tartályba és zárja jól le.

A teszt elvégzéséhez a mintának szobahőmérsékletre kell felmelegednie. A tesztet meg kell ismételni.

Giardia Lamblia (bél-parazita) gyorsteszt

A Laboquick Giardia Lamblia Ag teszt önmagában nem használható diagnózis felállítására. Ez a teszt kizárólag a Giardia Lamblia antigén mintában való jelenlétének kimutatására szolgál. Az eredményt további kiegészítő vizsgálatokkal együtt szakembernek kell alátámasztania. Amennyiben a panaszok, negatív giardia ag gyorsteszt mellett továbbra is fennállnak, egyéb vizsgálatokat kell végezni más klinikai módszerekkel.

TESZT GIARDIA LAMBLIA (BÉL-PARAZITA)

A negatív teszteredmény nem zárja ki a Giardia Giardia ag gyorsteszt fertőzés kockázatát. A teszt a legmegbízhatóbb eredményt szobahőmérsékleten nyújtja.

giardiasis teszt emberi paraziták lambli

A legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartotta-e az utasításokat. Ellenkező esetben a tesztelés hibás eredményhez vezethet. Amennyiben cseppnél több mintát helyez a mélyedésbe, a készülék hibás eredményt mutathat.