Parazita vége. Parazita vége Szörnyű vége lett az álomnyaralásnak, miután egy parazita mászott a péniszébe | hu


parazita vége férgek paraziták gyógyszer

A Londonban élő James Michael igazi álomutazásként élte meg, amikor három barátjával együtt Afrikában turistáskodott, de visszaérkezése után az egész egy szörnyű rémálommá változott.

Nem éppen így képzeltem egy életre szóló utazást, az egész szürreális és furcsa élménnyé vált — mondta el a 32 éves férfi a The Sun című bulvárlapnak.

parazita vége a giardiasis diagnosztizálható

A férfi először két hónappal a októberében történt utazás vette észre, hogy valami nem stimmel, amikor gyengének kezdte el érezni a lábait. Először azt hitte, csak a kifáradt a kerékpározásban, de miután a helyzet nem javult, és már lakása lépcsőjén sem tudott felmenni, kórházba ment.

parazita vége a féreg képein

Először csak antibiotikumot kapott, és hazaengedték, de egy hét múlva vissza is tért, mert a tünetek egyre rosszabbak lettek. Egy vérvizsgálat ekkor kimutatta, hogy az immunrendszere megtámadta a gerincét, és ezért tudja nehezen irányítani a lábait, majd újabb vizsgálatok után kiderült, hogy egy féreg okozta fertőzés, a schistosomiazis, vagy más néven Bilharziózis támadta meg. A londoni trópusi betegségek kórházának HTD orvosai elmondták neki, hogy egy parazita mászott fel a péniszébe, majd petéket rakott a testébe.

parazita vége paraziták a kezében

Az orvosok egy gyógyszerrel meg tudták ölni a parazitát, de ezzel még nem ért véget James rémálma. A férfi három hónapot volt kórházban, kerekes székhez parazita vége, és utána még négy hónapig csak bottal tudott járni.

parazita vége a gyomor milyen betegségei okoznak rossz leheletet

Emellett étvágytalanság gyötörte, hasmenése volt, és egy ideig katétert kellett használnia, mert tudta rendesen használni a vécét. Olyan fájdalmaim voltak, amiket még soha nem éreztem. Szörnyű volt.

parazita vége hallasz- e igen parazitát

Az orvosok azt mondták neki, hogy 30 százalék esélye van arra, hogy teljesen fel fog gyógyulni — 10 parazita vége múlva. Ajánlott videó.