Szájszag formula


A márkát ben Írországban alapították meg, és gyorsan népszerű lett az innovatív és biztonságos otthoni fogfehérítést alkalmazó vásárlók körében.

Rossz lehelet

Mivel egyre nagyobb kereslet mutatkozik a biztonságos, de ugyanakkor hatékony otthon elvégzett fogfehérítésre, a Beverly Hills Formulatermékek ezen növekvő igény kiszolgálására lettek kifejlesztve. Az otthoni fogfehérítési termékek nagyon károsak a fogakra és ínyre nézve, ezért a márkának megoldást kellett találnia erre a problémára.

szájszag formula

A Perfect White termékcsalád őszén került hazai bevezetésre. A Perfect White Black fogfehérítő fogkrém aktív szenet tartalmaz, amely klinikailag bizonyítottan az egyik leghatékonyabb fogfehérítő összetevő napjainkban.

Tudnivalók az emésztési zavarokról | A rossz emésztés okai és kezelése

A termék fekete színe ellenére remekül fehéríti a fogakat, eltávolítja a felszíni és mély lepedékeket, és elpusztítja a kellemetlen szájszagot okozó baktériumokat. Tökéletes triót alkotnak a Perfect White Black szájvízzel és az aktív szénnel átitatott sörtét tartalmazó fogkefével! A teljesen fekete Perfect White Black szájvíz hydroxy apatite összetevőt tartalmaz, amely visszaállítja a fogzománc ásványi anyag tartalmát. A termék kifejezetten a kellemetlen szájszag ellen lett kifejlesztve.

Az aktív szén tartalmának köszönhetően elpusztítja a szájszagot okozó baktériumokat és hosszantartó friss lehelletet biztosít. Aktív szájszag formula átitatott  sörtét tartalmazó fogkefe puha, rendkívül sűrűn elhelyezkedő sörtéi hatékonyan tisztítják a fogakat anélkül, hogy felsértenék az ínyt. A sörték sűrűségének köszönhetően egyetlen mozdulattal több lepedék távolítható el a fogak felszínéről, mint egy átlagos fogkefével.

EGYSZERŰ TIPPEK A SZÁJSZAG LEKÜZDÉSÉHEZ

A Perfect White Black Sensitive alaposan tisztít és fehérít, miközben óvja az érzékeny fogakat. A Perfect White Gold fogkrém igazi arany részecskéket tartalmaz.

Az arany híres antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól. Ezt szájszag formula a Beverly Hills Formula fogzománc védő,fehérítő erejével alkottuk meg az egyik legnépszerűbb fogkrémünket.

Szájszag formula. HOGYAN LEHET MEGSZABADULNI A SZÁJSZAGTÓL?

A Perfect White Optic Blue az innovatív Blue Filter technológia segítségével már az első használat után látható az eredmény—ragyogóan fehér fogak. A Blue Filter technológia egy speciális fényvisszaverő réteget hoz létre a fogak felszínén, amely minden használat után optikailag fehérebb mosolyt eredményez. A fogkrémben található továbbfejlesztett Hydrated silicas és Pyrophosphatesösszetevők hatékonyan távolítják el a lepedéket, a ppmF egységnyi Sodium Fluoride pedig szájszag formula fogzománcot, erősebb és egészségesebb fogakat biztosítva.

szájszag formula

Mire vársz hát? A fehérebb és ragyogóbb mosoly csak rád vár! A Beverly Hills Formula termékek megtalálhatóak a Rossmann drogériák polcain, a Bijo szakáruházban és a takemeshop.

szájszag formula

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!