Paraziták Viktórián. Paraziták és azok eredményei


A Csernobil, a Jégvarázs 2.

az első csatorna az emberi parazitákról

A Golden Globe-díjakról döntő újságírószervezet 25 filmes és televíziós kategóriában jelentette be jelöltjeit újságírók jelenlétében. A Netflix válási drámája, a Házassági történet kapta a legtöbb, hat paraziták Viktórián a díjra.

távolítsa el a szagot a gyomorból

Martin Scorsese maffiaeposza pedig, amely szintén a Netflixnél készült, öt jelölést gyűjtött össze. A legjobb drámai film díjára a Joker, Az ír, a Házassági történet, az és A két pápa kapott jelölést.

A legjobb filmzene kategóriában a Joker, a Kisasszonyok, a Házassági történet, az Árva Brooklyn és az lett jelölt.

gyógyszer a férgek testből történő eltávolítására

Az animációs filmek közül a Jégvarázs 2. A legjobb idegen nyelvű film kategóriában a kínai-amerikai The Farewell, a francia Nyomorultak, a spanyol Fájdalom és dicsőség, a dél-koreai Élősködők és a francia Portré a lángoló fiatal lányról szerepel a jelöltek között.

az emberi üröm parazitál

Maisel és A politikus kapott jelölést a sorozatok közül. A legjobb drámasorozat díjára pedig a Hatalmas kis hazugságok, A korona, a Megszállottak viadala, a The Morning Show és az Utódlás esélyes.

hogyan lehet megszabadulni a rossz lehelet hatékony

Meryl Streep a drámasorozatok mellékszereplő színésznők mezőnyében esélyes, ezzel megdöntötte saját rekordját. Streep Golden Globe-jelölését söpörte be. Golden Globe díjátadó ceremóniát január 5-én, vasárnap rendezik meg Los Angelesben.

pylorus szag a szájból